Rólunk

AppSide - iKonzol - Genki Dama Kft.


Üzletünket 2013 tavaszán nyitottuk meg vásárlóinknak. Kezdetekben az asztali konzoljátékok megismerését, és kipróbálási lehetőségét biztosítottuk vendégeink számára, ám idővel fellendült az ebben a szegmensben található termékek értékesítése is. Széles választékkal és folyamatosan naprakész kollekciókkal várjuk minden kedves ügyfelünket.


Mára már kibővítve a videójáték gépek és kiegészítők forgalmazását, Apple készülékek értékesítését, javítását is vállaljuk. Garanciális készülékeket meghibásodás esetén a budapesti hivatalos Apple központba eljuttatjuk, és a teljes ügyintézést az erre kiszabott díj ellenében átvállaljuk. Garancián túli készülékek esetén a javítás folyamatát szakszervizünkben a legnagyobb gondossággal, gyári paraméterekkel megegyező, utángyártott alkatrészekkel azonnal megkezdjük, hogy készülékét a lehető legkevesebb ideig kelljen nélkülöznie. A javítási díjak tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk.


Cégünk vállalja iroda, iparilétesítmények számítógépes hálózatának kiépítését, informatikai gépparkjának beszerzését, beüzemelését. Cégünk a meglévő telephelyek utólagos informatikai kábelezési munkáit, valamint épülő ingatlanok gyengeáramú hálózatának kivitelezését is elvégzi egyedi árajánlat alapján.